Onze Tarieven

Tarief seizoen 2022

Nieuwe leden betalen een eenmalige toetredingskost van 50,00 euro**


Jaarvergunning inclusief aansluiting Federatie Vlaamse Vliegvissers (F.V.V.).

Reservoir en Rivier : Volwassenen : 234,00 euro – Jongeren (-18 jaar) : 122,00 euro – Kinderen* (-12 jaar) : 22,00 euro

Enkel Rivier : 122,00 euro

Jaarvergunning zonder aansluiting Federatie Vlaamse Vliegvissers (F.V.V.).

Reservoir en Rivier : Volwassenen : 212,00 euro – Jongeren (-18 jaar) : 100,00 euro – Kinderen* (-12 jaar) : gratis

Enkel Rivier : 100,00 euro

Visvergunning Waals Gewest niet inbegrepen : http://www.maisondelapeche.be/Nl. Voor de rivier zijn de open en gesloten periodes van de visserijwetgeving van toepassing.


Uitnodiging via Lid.

Dagkaart Reservoir : 15,00 euro

Dagkaart Our : 25,00 euro

Overschrijven kan via Bankrekening : IBAN: BE96 7340 0176 5005 – BIC: KREDBEBB

Bijzonderheden

De F.V.V. bied zijn leden het magazine ‘De Vlaamse Vliegvisser’ , een gratis hengelsport verzekering en de mogelijkheid gebruik te maken van een eigen vlaams vliegvisreservoir. Leden zijn ook automatisch aangesloten bij Hengelsport Vlaanderen die het magazine ‘Hengelsport’ aanbieden. Meer informatie via hun respectievelijke websites.

Vissers die in de loop van het jaar voor het eerst een vergunningsaanvraag indienen zullen, uitzonderlijk en eenmalig, een gereduceerde jaarlijkse visvergunning betalen. Deze maatregel vangt aan vanaf 1 juli in datzelfde jaar. Nieuwe leden die dus aansluiten na 1 juli of 1 oktober betalen respectievelijk slechts 50% of 25% van het lidgeld. Nieuwe leden die toetreden na 1 oktober hebben ook de keuze op het betalen van de premie voor het daaropvolgende jaar en kunnen dan de laatste maanden gratis komen vissen in het vierde kwartaal.  Korting is niet geldig op de toetredingskost, enkel rivier en het lidmaatschap van de FVV. Voor het riviervissen is uiteraard een vergunning nodig voor wadend vissen van de waalse gemeenschap.

* Kinderen jonger dan 12 jaar vissen steeds gratis. Zij moeten echter wel in het bezit zijn van een lidmaatschap van de F.V.V. en vergezeld zijn van een volwassen vergunninghouder.

** Wanneer een lid zijn aansluiting met een maximum van 1 volledig seizoen onderbreekt dient de toetredingskost niet opnieuw te worden betaald. Nadien gelden dezelfde voorwaarden als voor nieuwe leden.